Noutati IMPRESSIONE
Canapele ImpressioneAm introdus in oferta canapele Impressione


Un model foarte versatil ce ofera fotolii, canapele, canapele din piele plus coltare care la rindul lor pot avea functie de ralaxare, polita pentru laptop.

Modelul Impressione, ca de altfel toate modelele noastre de canapele din piele, este complet imbracat in piele naturala inclusiv pe spate si lateral.


Informatii si preturi:


Mai multe informatii, detalii, preturi pentru aceste canapele din piele se pot obtine aici, sau la sectiunea canapele si coltare.

Noutati GRAND VARIO


canapele sau coltare
             Grand Vario disponibile in piele sau stofa, pot avea recliner, extensie, container depozitare sau polita pentru laptopCanapele Grand Vario

Am introdus in oferta canapele GRAND VARIO


Un model foarte versatil ce ofera fotolii, canapele plus coltare care la rindul lor pot avea extensie pentru dormit, container depozitare functie de ralaxare, polita pentru laptop.

Modelul Grad Vario, ca de altfel toate modelele noastre de canapele din piele, este complet imbracat in piele naturala inclusiv pe spate si lateral.


Informatii si preturi:


Mai multe informatii, detalii, preturi pentru aceste canapele din piele se pot obtine aici, sau la sectiunea canapele - coltare.